chengli3

Masini Fua Va'aiga i pisinisi eseese

Masini Fua Va'aigaalamanuia faaaoga sili atu, e tusa ai ma le lagolagoMasini Fua Va'aiga, Faʻaleleia atili le fua faatatau o asiasiga, ma le fua faatatau o asiasiga o oloa lelei faʻatusatusa i le tagata muamua e faʻaleleia le tele, e le gata mo le kamupani e aumai se faʻataʻitaʻiga faʻatautaia, ae faʻapea foi i le kamupani e faʻasaoina le tele o tau tau.

Faʻatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o fale gaosi oloa i totonu o le atunuʻu, o masini suʻesuʻe vaʻaia na faʻaalu foi le amataga o le atinaʻe i la tatou maketi, faʻaaogaina masini suʻesuʻe vaʻaia atoatoa mo le tele o tagata faʻatau.
O masini suʻesuʻe vaʻaia ua masani i le toʻatele o tagata faʻatau, o le faʻaogaina o le lautele ua faʻateleina, mai le amataga o mea tau eletise ma mea gaosi semiconductor, i le afifiina, laiti.
O le lautele o le faʻaaogaina o loʻo faʻateleina, mai le amataga o mea tau eletise ma semiconductor mea gaosi oloa, i le afifiina, taavale laiti, malaga taʻavale ma lomitusi afifi ma le tele o isi fanua.

https://www.vmm3d.com/professional-design-china-automated-vision-measuring-machine-apc300-product/
https://www.vmm3d.com/instant-vision-measuring-machine-product/

O loʻo i ai pea masini suʻesuʻe vaʻaia i vaega eseese o asiasiga lelei o oloa ua leva ona faʻaaogaina, o le tele o kamupani masini suʻesuʻe a Saina o loʻo tele lava e sui faʻaitulagi o le tele o masini vaʻaia masini mai fafo ituaiga tetele na amata, ma le faʻaauauina o le faʻaaogaina o masini faʻaaliga tekonolosi. , o le fua a le kamupani e faasolosolo malie ona lapopoa, faʻatekinisi ua leva.


Taimi meli: Nov-18-2022