chengli3

O le masini e fuaina ai le va'aiga otometi atoatoa e mafai ona fua i le taimi e tasi le tele o oloa i vaega.

Mo falegaosimea uma, o le faʻaleleia atili o le faʻaleleia e fesoasoani i le faʻapolopoloina o tau, ma o le tulaʻi mai ma le faʻaogaina o masini fua vaʻaia ua faʻaleleia lelei ai le lelei o le fuaina o fale gaosi oloa, aua e mafai ona fuaina le tele o fua o oloa i le taimi e tasi.
videomeasuringmachine560
O le masini fua va'aia o se oso lelei i luga o le fa'avae o le ata muamua, ma o se fa'aleleia fa'apitoa o le masini.E fa'ato'ilaloina fa'aletonu o masini fa'aleaganu'u, ma o se ituaiga fou o mea e fua ai le sa'o maualuga, fa'atekonolosi fa'atekonolosi e tu'ufa'atasia ai fa'atekonolosi ata, masini, eletise, ma fa'akomepiuta.Fa'atusatusa i fua fa'aleaganu'u, o le masini fua fa'aaliga otometi e iai uiga nei:
1. O le saoasaoa o le fua e matua televave, ma e mafai ona faʻamaeʻaina le ata, fuaina ma le faʻapalepale iloiloga o le itiiti ifo i le 100 fua i totonu o le 2 i le 5 sekone, ma o le lelei o le tele o taimi o mea faʻatau masani.
2. Aloese mai le aafiaga a Abbe sese ona o le faateleina o le fua o le ta.O le sa'o o fua fa'alua e maualuga, lea e fo'ia ai le fa'alavelave le lelei o fa'amaumauga o fua fa'atatau o le oloa lava e tasi.
3. O le meafaigaluega o loʻo i ai se fausaga faigofie, e le manaʻomia le fesuiaʻiina o le fua ma le faʻapipiʻi, ma e le manaʻomia le faʻanofoina o le laulau galue i le taimi o le fuaina, o le mea lea e lelei tele le mautu o le meafaigaluega.
4. Talu ai ona o le fua saʻo o le pika pika o le mea pueata CCD, ma o le pixel point o le a le suia i le taimi ma o le a le afaina i le vevela ma le susu, o le saʻo o le masini fua vaʻaia otometi e matua mautu, ma le fua faʻapitoa. sao atoatoa e mafai ona iloa e ala i polokalama.fa'avasegaina.


Taimi meli: Au-08-2022