chengli3

E faʻafefea ona filifili meafaigaluega suʻesuʻe vaʻaia ma o a mea lelei o le faʻaaogaina o masini suʻesuʻe vaʻaia?

E mafai e le masini suʻesuʻe vaʻaia ona suia le suʻesuʻega lelei o le tusi lesona, filifilia atoatoa o mea e le masani ai, aua e mafai ona faʻasaoina le tele o tau mo atinaʻe, ma o lea na manumalo ai i le alofa o pisinisi, e ui lava i le tele o gaosiga o masini asiasi i luga o le maketi, o loʻo i ai foliga vaaia. masini su'esu'e,Masini Fua Va'aigama le tele o masini asiasia nei, ae le tutusa, mo tagata e faaaogāina, e faigata ona filifili se masini asiasiga sili atu tau-lelei, e faapefea la ona filifili meafaigaluega asiasiga vaaia i le faaiuga?E fa'afefea ona filifili le masini su'esu'e va'aia?O mea nei o le a ou taʻuina atu ia te oe ni nai vaega mo tagata tetele.

https://www.vmm3d.com/china-oem-coordinate-measuring-machine-companies-top-quality-china-wholesale-price-automatic-measuring-food-packages-installed-machine-small-scale-powder- fa'atau-mea-tea-masini-mo-fa'atau-cheng-oloa/

1, filifili le lelei
O le saoasaoa o le masini suʻesuʻe e fuafua ai le gafatia, masini suʻesuʻe vaʻaia, pe afai e te manaʻo e faʻaoga le masini suʻesuʻe e sui ai se numera tele o asiasiga a tagata, o le saoasaoa o le asiasiga e tatau ona avea ma mea autu e mafaufau i ai.

2, filifiliga o le saʻo
Mo tagata faʻaoga, o le faʻaaogaina o le tele o le asiasiga o oloa i luga o le masini suʻesuʻe i luga o le faʻavae o tulafono faʻatonutonu e sili atu le faʻamaoni, faʻavae i luga o nisi suʻesuʻega vaʻaia tusi e faigata ona fai.O le mea lea, o le saʻo o se ki foi e le tatau ona le amanaiaina.

3,Fuafuaga sa'o
O le saʻo saʻo i lenei nofoaga e le manaʻomia tele faʻamatalaga, o le saʻo saʻo e fesoʻotaʻi saʻo ma le lelei o oloa.Afai e te faʻatau oloa e maualalo le saʻo saʻo, e tusa lava pe alu i luga le gafatia, o le a faʻaitiitia le lelei ma o le tau o le a matua faʻateleina.

O a mea lelei o le faʻaaogaina o masini suʻesuʻe vaʻaia?

Muamua, o le poto tau alamanuia o aso nei o se tulaga tele foi, o le vaetamaina o masini suʻesuʻe mo le gaosiga, ina ia mafai ona tali atu i le tulaga o le alualu i luma o pisinisi.

Lona lua, faʻatasi ai ma le siʻitia o tau o tagata faigaluega, o le faʻaogaina o masini suʻesuʻega faʻaaliga vaʻaia mai se vaʻaiga umi, fesoasoani i pisinisi e faʻaitiitia tupe faʻaalu le manaʻomia;.

Lona tolu, ona o le faʻaaogaina o le suʻesuʻeina e le faʻafesoʻotaʻi, o le tagata vaʻavaʻai ma le vaʻaia e foliga mai e maua ai soʻo se faʻaleagaina, e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻagasologa o asiasiga i luga o oloa e ono afaina ai.

Lona fa, o le masini suʻesuʻe vaʻaia o loʻo i ai le tele o tali faʻaaliga, e pei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le infrared e le mafai ona vaʻaia e le mata o le tagata, faʻalauteleina le vaʻaia o le mata o le tagata, o le asiasiga o lona faʻataʻitaʻiga e maualuga atu foi.

Lona lima, o le masini su'esu'e va'aia su'esu'ega sili atu ona auiliili.O le tulaga masani o loʻo i ai nei faʻataʻitaʻiga o metotia suʻesuʻe e faʻavae i luga o calipers, faʻaletonu i le vaʻavaʻai mata, o nei asiasiga e leʻi mafai ona ausia aiaiga o le maketi mo oloa.Ae maise lava i le fanua o vaega o mea tau taavale gaosi oloa, o oloa e leai se faapalepale mo faaletonu, lea e manaomia ai i tatou e saili se auala sili atu e suʻe ai faaletonu, ma suʻesuʻega opitika i le taimi nei o se auala sili atu.

Ono, O le masini suʻesuʻe vaʻaia e vave.Na matou taʻua i le taimi muamua e tutusa, o le saoasaoa o asiasiga vaʻaia o le 10-20 miliona fasi i le aso.O lenei mea e uiga i le gaosiga o gaosiga tetele, o le faʻaaogaina o tagata e matua le mafai lava ona foia le faʻafitauli.

Fitu, i le faaopoopo atu i masini suʻesuʻe vaʻaia o loʻo i ai foi le lelei o le tausiga faigofie, e le maualuga le tulaga faʻapitoa a le tagata faʻapitoa, ola umi, ma isi.


Taimi meli: Oke-26-2022